DOLAR 34,2469 0.37%
EURO 37,2302 0.45%
ALTIN 2.989,061,19
BITCOIN 23281742,00%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ESENYURT’TA METROBÜSTE DOĞUM YAPILDI

ESENYURT’TA METROBÜSTE DOĞUM YAPILDI

ABONE OL
16 Ekim 2024 13:44
ESENYURT’TA METROBÜSTE DOĞUM YAPILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenyurt’ta doğum sancıları artan bir kadın, hastaneye ulaşmak için taksi bulamayınca metrobüse bindi. Doğumu başlayan kadın, eşinin yardımıyla otobüste bir erkek bebek dünyaya getirdi.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Saat 09.00 sıralarında İstanbul’un Esenler ilçesi Cennet Mahallesi metrobüs durağında meydana gelen olayda, 35 haftalık hamile Hanife Mete, doğum sancılarının başlaması üzerine eşiyle birlikte taksiyle hastaneye gitmek istedi. Ancak taksi bulamayan çift, metrobüse binmek zorunda kaldı.

Metrobüste doğum sancılarının artması üzerine, araç Cennet Mahallesi mevkiindeki park alanına girdi. Yolcular başka araçlara yönlendirilirken Hanife Mete, eşinin yardımıyla bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Aile, metrobüste doğan bebeklerine Yılmaz ismini koydu.

BABANIN DUYGULARI

Baba Cemal Mete, olay sonrası yaptığı açıklamada, “Ben mağazada tezgahtar olarak çalışıyorum. Yurt dışına satış yapıyoruz. Eşim ev hanımı. Bu 5. çocuğumuz. Bebeğe ve hanıma bir şey olmasından çok korktum. Bir sıkıntı olmadı çok şükür, doğum gerçekleşti.” dedi.

Cemal Mete, metrobüsün tamamen dolu olduğunu belirterek, “Şoför sağ olsun, hepsini indirdi. Onlar da anlayış gösterdiler. Kenara çekip ambulansın gelmesini bekledik. Zaten ambulans gelmeden doğum gerçekleşti metrobüsün içinde. Belki bir ilk oldu.” ifadelerini kullandı.

METROBÜSTE DOĞUM ANLARI KAMERADA

Metrobüsteki doğum anları, araç içi kamerasına yansıdı. Olayın ardından, sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı.

 

KAYNAK: En Son Haber (ESH)

KAYNAK: Demirören Haber Ajansı  (DHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r